Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Supa Crema De Leurda

Supa Crema De Leurda. Odata cu venirea primaverii ne transformam in caprite mancatoare de chestii verzi sa sanatoase. Am asteptat cu nerabdare sa apara leurda in piete, e semn de primavara si imi satisface pofta de a manca „verde. Profită la maximum de ea şi vei obţine o supă stilată cu un gust fin de usturoi. Este extrem de gustoasa, fara a fi nevoie sa adaugam carne. Este un deliciu culinar ce marcheaza sosirea primaverii.

Se acopera cratita cu capac si se lasa sa mai dea un. Este o rețetă absolut delicioasă și aromată. 2 legături de leurdă 1 cartof 1 morcov 1 ceapă 1 l lapte unt sare şi piper. Puteti face aceasta supa si. Este extrem de gustoasa, fara a fi nevoie sa adaugam carne.

D Ale Coconitelor Supa Crema De Sparanghel Verde Si O Piscatura De Leurda
D Ale Coconitelor Supa Crema De Sparanghel Verde Si O Piscatura De Leurda Source from : https://ankiradu.blogspot.com/2012/06/supa-crema-de-sparanghel-verde-si-o.html
Se poate servi cu crutoane si cu putina smântână. Am asteptat cu nerabdare sa apara leurda in piete, e semn de primavara si imi satisface pofta de a manca verde. Nu lipsesc morcovii, telina si patrunjelul, atat stiati ca supele crema se pot ingrosa nu doar cu cartofi ci si cu orez? Anyway, saptamana trecuta am pus mana pe doua caserole cu leurda (literally erau cate 15 frunze de leurda in fiecare caserola). Se ia oala de pe foc si se adauga patrunjelul si leurda (deci leurda nu se gateste!) si se blenduieste pana se obtine o pasta fina.

Am asteptat cu nerabdare sa apara leurda in piete, e semn de primavara si imi satisface pofta de a manca verde.

Folosesc legume si zarzavaturi pe care le am la indemana in acel moment. 2legaturi de leurda, 1ceapa, 1morcov, 1tija de telina, 2cartofi, 1lingura unt, 1l de supa de pui, 1cutie lapte de cocos, sare, 1lamaie, parmezan. Am asteptat cu nerabdare sa apara leurda in piete, e semn de primavara si imi satisface pofta de a manca „verde. Revin pe pagina blogului cu o reteta buna de facut in perioada asta, fiindca leurda este in plin sezon. Este destul de rar intalnita aceasta plantuta cu frunze verzi asa ca daca o gasesti … nu o evita!

Este un deliciu culinar ce marcheaza sosirea primaverii. Supa crema cu leurda se adauga fondul si radacinoasele si se da in clocot. 2legaturi de leurda, 1ceapa, 1morcov, 1tija de telina, 2cartofi, 1lingura unt, 1l de supa de pui, 1cutie lapte de cocos, sare, 1lamaie, parmezan. Se adauga frisca lichida,usturoiul, smantana, sare si piper mixand in continuare inca cca 2 minute. Ca iubim supele crema stiti deja.

Supă Cremă De Leurdă Picture Of Dor Tohanu Nou Tripadvisor
Supă Cremă De Leurdă Picture Of Dor Tohanu Nou Tripadvisor Source from : https://www.tripadvisor.com/LocationPhotoDirectLink-g3592300-i459996138-Tohanu_Nou_Brasov_County_Central_Romania_Transylvania.html
Supa crema cu leurda se adauga fondul si radacinoasele si se da in clocot. Se adauga zeama de lamaie si leurda taiata fasii. Pune la fiert un cartof şi un morcov şi păstrează apa în care au fiert. Postat de ana maria petre | mart. Este destul de rar intalnita aceasta plantuta cu frunze verzi asa ca daca o gasesti … nu o evita!

2 legături de leurdă 1 cartof 1 morcov 1 ceapă 1 l lapte unt sare şi piper.

500 gr spanac 100 gr leurda (2 legaturi) 3 fire ceapa verde 2 cartofi 300 ml supa de pui (sau de legume pentru varianta vegetariana) 500 ml apa 100 ml smantana (optional) 2 linguri ulei sare, piper negru. 2legaturi de leurda, 1ceapa, 1morcov, 1tija de telina, 2cartofi, 1lingura unt, 1l de supa de pui, 1cutie lapte de cocos, sare, 1lamaie, parmezan. O noua supa crema de sezon cu paine de secara si crema de telemea cu leurda. Se ia oala de pe foc si se adauga patrunjelul si leurda (deci leurda nu se gateste!) si se blenduieste pana se obtine o pasta fina. Supa crema de legume este buna!

2 legaturi de leurda, 1 ceapa, 1 morcov, 1 tija de telina, 2 cartofi, 1 lingura cu unt sau 2linguri ulei de masline, 1 l supa de pui sau supa de legume daca suntem in post, 1 cutie lapte de cocos, 1 lamaie inghetata (pusa la congelator si uitata acolo), sare, 1 lamaie. Savesave supa crema de leurda for later. 500 gr spanac 100 gr leurda (2 legaturi) 3 fire ceapa verde 2 cartofi 300 ml supa de pui (sau de legume pentru varianta vegetariana) 500 ml apa 100 ml smantana (optional) 2 linguri ulei sare, piper negru. 2 legături de leurdă 1 cartof 1 morcov 1 ceapă 1 l lapte unt sare şi piper. Profită la maximum de ea şi vei obţine o supă stilată cu un gust fin de usturoi.

Cauti Supa Crema De Leurda Bio Comanda Plantum Ro Livrare In 24 H
Cauti Supa Crema De Leurda Bio Comanda Plantum Ro Livrare In 24 H Source from : https://plantum.ro/supe/15411-supa-crema-de-leurda-bio-natur-compagnie-40-g.html
Odata cu venirea primaverii ne transformam in caprite mancatoare de chestii verzi sa sanatoase. Nu stiu vreo metoda de a o pastra timp tija de telina; O supă crema, perfectă pentru primavara. Savesave supa crema de leurda for later. Posted on 20 aprilie 2011 by adi hădean and has 11 comments.

Postat de ana maria petre | mart.

Anyway, saptamana trecuta am pus mana pe doua caserole cu leurda (literally erau cate 15 frunze de leurda in fiecare caserola). Leurda (ai sălbatic, usturoi sălbatic, aiu' ursului) e în vârf de are gust fin de usturoi și frunze ca niște lănci. Firisoare subtiri de morcov si telina, pentru ornat. Legumele se pun in apa cu sare si se fierb pana sunt moi. Pune la fiert un cartof şi un morcov şi păstrează apa în care au fiert.

Posting Komentar untuk "Supa Crema De Leurda"