Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cazare Lacul Sfanta Ana

Cazare Lacul Sfanta Ana. Lacul sfânta ana se află la o altitudine de 946 m, in craterul vulcanic ciomatu. Spre nord, aproape de lac, în celălalt crater se află tinovul mohoş, o rezervaţie naturală care adăposteşte. Pădurile ce îl înconjoară ascund lacuri cu mușchi, plante carnivore și specii rare de flori. Situat in imediata vecinatate a masivului ciomatu, in. Lacul sfanta ana este singurul lac de origine vulcanica din romania, situat la o altitudine de 946 metri in masivul ciumatul mare, aproape de tusnad.

Harta si acces lacul sfanta ana: Unitati de cazare in lacul sfanta ana si imprejurimi, rezervare gratuita, fara taxe ascunse. Este situat la 28 km de baile tusnad, la o altitudine de 950 m, ocupand zona centrala a masivului vulcanic ciomatu. Pădurile ce îl înconjoară ascund lacuri cu mușchi, plante carnivore și specii rare de flori. Discover lacul sfanta ana in harghita county, romania:

Cazare Lacul Sfanta Ana 209 Unități De La 25 Lei Travelminit Ro
Cazare Lacul Sfanta Ana 209 Unități De La 25 Lei Travelminit Ro Source from : https://travelminit.ro/ro/cazare/lacul-sfanta-ana
Situat in imediata vecinatate a masivului ciomatu, in. Anual, mii de turisti vin sa viziteze astfel, lacul sfanta ana se numara printre cele mai cunoscute atractii turistice de pe la noi. Discover lacul sfanta ana in harghita county, romania: Este situat pe teritoriul judetului harghita, in masivul ciomatu, de pe tipuri de cazare din lacul sfanta ana: Cele mai noi știri despre lacul sfânta ana.

Lacul sfanta ana este situat la altitudinea de 946 de metri, pe fundul craterului vulcanului stins ciomatu mare din masivul vulcanic puciosu, in judetul harghita, in apropiere de statiunea tusnad.

Decizia a fost luata de ministerul mediului pentru a se evita o tragedie sau impuscarea animalelor. Lacul sfanta ana si imprejurimi ×. Lac, sfanta ana, timovul mohos, aprilie 2007, goga liviu. Lacul sfanta ana si timovul mohos. Două legende sângeroase care datează de sute de ani au dat denumirea misteriosului lac.

Este așezat pe fundul craterului vulcanului stins denumit ciomatu, aparținând masivului vulcanic puciosu. Este situat în masivul ciomatu din județul harghita, în stânga râului olt, în apropiere de stațiunea tușnad. Pe timp de vara in jurul lacului se poate campa. Lac, sfanta ana, timovul mohos, aprilie 2007, goga liviu. Ursoaica si cei trei pui care traiau pe langa lacul sfanta ana, dand de multe ori nas in nas cu turistii au fost relocati.

Cazare Băile Tușnad Cabana Pensiuni Hoteluri Oferte Cazare
Cazare Băile Tușnad Cabana Pensiuni Hoteluri Oferte Cazare Source from : https://www.romaniacazari.ro/baile-tusnad
Discover lacul sfanta ana in harghita county, romania: Situat in imediata vecinatate a masivului ciomatu, in. Nașterea acestui lac este legată de două legende, destul de triste. Decizia a fost luata de ministerul mediului pentru a se evita o tragedie sau impuscarea animalelor. Lacul sfânta ana, legat de tușnad prin poteci turistice, este o rezervație complexă naturală, geologică, floristică și faunistică.

Lacul vulcanic sfanta ana atrage anual mii de turisti.

Lac, sfanta ana, timovul mohos, aprilie 2007, goga liviu. Prima legenda face referire la o tanara, ana, care, obligata de. Ursoaica si cei trei pui care traiau pe langa lacul sfanta ana, dand de multe ori nas in nas cu turistii au fost relocati. Lacul sfânta ana (szent anna tó) este singurul lac de crater vulcanic existent în prezent în europa centrală și de est; Anual, mii de turisti vin sa viziteze astfel, lacul sfanta ana se numara printre cele mai cunoscute atractii turistice de pe la noi.

Puritatea apei este apropiata cu cea a. Este situat pe teritoriul judetului harghita, in masivul ciomatu, de pe stanga oltului, in apropiere de baile tusnad. Lacul sfânta ana (szent anna tó) este singurul lac de crater vulcanic existent în prezent în europa centrală și de est; Pe timp de vara in jurul lacului se poate campa. Este situat în masivul ciomatu din județul harghita, pe stânga.

Lacul Sfanta Ana
Lacul Sfanta Ana Source from : https://www.sejuronline.ro/obiective-turistice/Lacul-Sfanta-Ana-2.html
Constituie o raritate a naturii, fiind declarat rezervatie naturala. Lacul sfanta ana este situat la altitudinea de 946 de metri, pe fundul craterului vulcanului stins ciomatu mare din masivul vulcanic puciosu, in judetul harghita, in apropiere de statiunea tusnad. Nașterea acestui lac este legată de două legende, destul de triste. Este așezat pe fundul craterului vulcanului stins denumit ciomatu, aparținând masivului vulcanic puciosu. Este situat în masivul ciomatu din județul harghita, în stânga râului olt, în apropiere de stațiunea tușnad.

Cele mai populare destinatii din lacul sfanta ana si imprejurimi.

Harta si acces lacul sfanta ana: Este așezat pe fundul craterului vulcanului stins denumit ciomatu, aparținând masivului vulcanic puciosu. Cele mai populare destinatii din lacul sfanta ana si imprejurimi. Unitati de cazare in lacul sfanta ana si imprejurimi, rezervare gratuita, fara taxe ascunse. De formă aproape circulară, similar cu o paletă de pictor, are o lungime de 620 m și o lățime maximă de 460 m, o suprafață de 19,50 ha și o adâncime maximă de 7 m.

Posting Komentar untuk "Cazare Lacul Sfanta Ana"